Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /htdocs/alb/includes/functions/database.php on line 19
Shtim ne Peshe, Kosport

Top

Shtim ne Peshe

Show: 
 • List
 • Grid
Displaying 1 to 10 (of 10 products)
Result Pages:  1 
 • FULL MASS 2.3kg

  FULL MASS 2.3kg

  GEJNER SHUMË I FUQISHËM ME 2 LLOJE PROTEINASH TËHIRRËS Për të zhvilluar masën muskulare, ekuilibr ...

  Cmimi:  3'290leke 5'690leke

 • Hypermass 5000 1kg

  Hypermass 5000 1kg

  Nëse keni problem me rritjen e masës muskulare ose të peshës trupore, koha është që të takoni HyperM ...

  Cmimi:  2'100leke

 • JUMBO 2800g

  JUMBO 2800g

  "JUMBO do të thotë I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! " 50 G PROTEINË CILËSORE PËR SERVIM! ME 6 ...

  Cmimi:  6'500leke

 • JUMBO HARDCORE 3kg

  JUMBO HARDCORE 3kg

  JUMBO do të thotë "I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! - 50 GRAM MATRIKS 5-PROTEINIK ME PËRTH ...

  Cmimi:  4'950leke 9'900leke

 • JUMBO PROFESSIONAL 3200g

  JUMBO PROFESSIONAL 3200g

  JUMBO do të thotë "I MADH! JUMBO do të thotë I FORTË! Këtë e kemi dëshmuar. Formula origjinale e JU ...

  Cmimi:  4'550leke 9'100leke

 • MUSCLE MASS 2.3 kg

  MUSCLE MASS 2.3 kg

  PLUHUR ME PĂ‹RMBAJTJE TĂ‹ LARTĂ‹ PROTEINIKE DHE KARBOHIDRATE ME NJE FORMULĂ‹ KOMPLEKSE TĂ‹ PĂ‹RBĂ‹RĂ‹ NGA 5 ...

  Cmimi:  5'200leke

 • TANK 3000g

  TANK 3000g

  Ai është sa një TANK! Ky "ai" mund të jesh ti me ndihmën e TANK TË USHTRISË MUSKULORE. Formula jonë ...

  Cmimi:  7'000leke

Displaying 1 to 10 (of 10 products)
Result Pages:  1 
 • BCAA 300g
  Cmimi:  2'300leke   3'300leke
Kosport