Shporta (e zbrazët) 0

Whey

Proteinë nga hirra (Whey)

100% PURE WHEY 1kg

Përmbajtja proteinike: 78% * 6g BCAA për servim * Pa Aspartam * Pa konservues * Me shije të ndryshme
-5,00 € 34,90 € 39,90 €

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-15,00 € 84,95 € 99,95 €

Prime Whey 908g

* Helps increase muscle size and strength * Contains whey isolate * Rich in BCAA’s (L-Leucine, L-Valine and...
-20% 28,00 € 35,00 €

Prime Whey 2kg

* Helps increase muscle size and strength * Contains whey isolate * Rich in BCAA’s (L-Leucine, L-Valine and...
-20% 52,00 € 65,00 €