Shporta (e zbrazët) 0
-20%

CREATOR 120 caps

Kurseni 20% 14,40 € Me TVSH
18,00 €

SUPLEMENT DIETAL NË KAPSULA ME 4 LLOJE TË NDRYSHME TË KREATINËS, VITAMINA DHE AMINOACIDE.

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

BioTech USA ka kombinuar zhvillimiet e fundit në kërkimet e kreatinës për të krijuar një produkt unik, të gamës së lartë, të shumanshëm, pa asnjë efekt sekondarë.

Si të gjithë produktet e BioTech USa, Crea.TOR përbëhet nga 100% përbërës të sigurtë dhe të zgjedhur me kujdesë.

TË GATSHËM PËR NJË REALITET TË RI?

RIKRIJOHUNI ME CREA.TOR!

Çdo atlet e din se çdo ind trupor është i aftë të transformohet në përgjithësi.
Duhet vetëm këmbëngulje, vendosmëri, dhe vullnet.
Sigursiht pak kreatinë për të rritur performancën tuaj në një stërvitje intenzive.
Efekt i dobishëm është arritur me 3g kreatinë në ditë.

Përdorimi i rekomanduar: të merren 2-6 kapsula në ditë, 30 min para stërvitjes. Gjatë ditëve të pauzës merren 2 kapsula në mëngjes në stomak të zbrazët.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë