Shporta (e zbrazët) 0

Super Fat Burner 120 tab

25,00 € me TVSH

Suplement i shkëlqyer që ndihmon në djegjen e dhjamit me 14 përbërës duke përfshirë kolinën, kromin, kompleksin e L-Karnitinës dhe formulat bimore.

1 servim (4 tableta):
• 300 mg lecitinë
• 300 mg CLA
• 60 mg HCA
• 50 mg ekstrakt çaji jeshil
• 80 µg krom

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Formula e re e Super fat Burner ka mbajtur të gjithë përbërësit thelbësorë të paraardhësit të tij (Lecitinën dhe Kromin) dhe tashmë është i kompletuar edhe me një numër përbërësish të rinj si Biotina, Zinku dhe përbërës të tjerë bimorë.

Produkti vjen në formë tablete dhe përmban 14 përbërës, përfshirë Zinkun, Kromin dhe Biotinën, e cila kontribuon në metabolizmin normal të yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve.

Kromi kontribuon gjithashtu në mbajtjen normale të sheqerit në gjak. Akoma më shumë, tashmë, formula është më komplete me përbërës si: HCA, CLA dhe ekstrakt të çajit jeshil.

Si të gjitha produktet tjera të BioTech USA, Super Fat Burner përbëhet nga ushqyes të sigurtë dhe të përzgjedhur me kujdes.

Përdorimi i rekomanduar:

Dy tableta në mëngjes dhe dy tableta në mbrëmje. Gjatë ditëve që bëni stërvitje, merren dy tableta në mëngjes dhe dy tableta 30 minuta para stërvitjes.