Shporta (e zbrazët) 0
-20%
Produkt i ri

YOHIMBE BARK EXTRACT

Kurseni 20% 23,92 € me TVSH
29,90 €

Blij më shumë dhe kurse

  Yohimbe Extract (Bark) - 800mg

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  YOHIMBE BARK EXTRACT by Ultimate Nutrition®: African yohimbe in a fast acting form. Dive into a legacy of yohimbe bark benefits that spans centuries. This extract, traditionally hailed as an aphrodisiac, offers more than just a boost in intimacy. It's promoted to address erectile dysfunction, elevate athletic performance, and support weight loss endeavors. Beyond these, it's an ally against angina, a chest pain due to limited heart blood flow, and can be instrumental in managing high blood pressure and diabetic neuropathy.

  Trust in Ultimate Nutrition® for the pinnacle of herbal health solutions.

  NUTRITIONAL FACTS

  Yohimbe Extract (Bark) - 800mg

  Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate, Magnesium Stearate, Silica