Shporta (e zbrazët) 0

Produktet e reja

INTRA GOLD

Endurance and Energy Booster
35,00 € -20%

28,00 €

PRE GOLD

Preworkout i Avancuar
35,00 € -20%

28,00 €

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Energji & Qëndrueshmëri

100% BCAA

Produkt natyral, me 100% BCAA të pastër në raport 2:1:1, në formë pluhuri Paketimi 400 g (80 servime.)...
-20% 28,32 € 35,40 €

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-20% 26,40 € 33,00 €

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-20% 26,40 € 33,00 €

HMB 150 kaps

CAPSULES THAT CONTAIN CALCIUM-HMB COMPOUND. Packaging 150 capsules (30 servings) 1 serving (5...
-20% 16,99 € 21,24 €

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-20% 28,32 € 35,40 €

Liquid Amino

AMINOACID I LËNGSHËM I PRODHUAR NGA HIDROLIZATI I PROTEINËS ME SHTESA TË L-GLUTAMINËS, BCAA-ve dhe ARGININËS, I...
-20% 20,00 € 25,00 €

Liquid BCAA

FORMULA E LËNGSHME E AMINOACIDEVE ME BCAA, AAKG, L-LIZINË, L-ORNITINË DHE VITAMINË B6. Paketimi 1000 ml (33...
-20% 20,00 € 25,00 €

Black Test

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
-20% 24,00 € 30,00 €

Tribooster

SPORT NUTRITION SUPPLEMENT CONTAINING HIGH-DOSAGE TRIBULUS, RICH IN SAPONIN. Packaging 60 tablets (60 serv.)...
-20% 16,00 € 20,00 €

Tribulus Maximus

RIBULUS TERRESTRIS TABLETS WITH HIGH SAPONINE CONTENT. Packaging 90 tablets (90 serv.) IN 1 SERVING:...
-20% 16,00 € 20,00 €

ALC

CAPSULES CONTAINING ACETYL L-CARNITINE HCL WITH ADDED ZINC. Packaging 60 capsules (30 servings) Per serving...
-20% 14,40 € 18,00 €

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-20% 12,00 € 15,00 €
Out-of-Stock
Nuk ka në stok

Green Coffee

DIET SUPPORT FORMULA CONTAINING GREEN COFFEE EXTRACT AND CHROMIUM Packaging 120 capsules (60 serv.) IN 1...
-20% 14,40 € 18,00 €

100% L-Glutamine

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
-20% 16,00 € 20,00 €

MultiSalt

KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
-20% 8,00 € 10,00 €

Energy Shot 20x25ml

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 27,20 € 34,00 €

Energy Shot

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-20% 1,44 € 1,80 €

Energy Gel Pro

RICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH EXTRA AMOUNTS OF L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS, AND...
-20% 1,48 € 1,85 €

Multi Hypotonic

KONCENTRAT I LËNGSHËM HIPOTONIK PËR TU RIMBUSHUR ME ENERGJI DHE VITAMINA GJATË TRAJNIMIT. Paketimi 1000 ml...
-20% 16,00 € 20,00 €

Isotonic

REFRESHING ISOTONIC DRINK POWDER FOR ENERGY AND HYDRATION DURING TRAINING. REFILL YOURSELF! Packaging 40 g...
-20% 1,20 € 1,50 €

Recovery Gel

TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
-20% 1,28 € 1,60 €

Zero Bar

PROTEIN BAR WITH A HIGH PROTEIN CONTENT, WITHOUT ADDED SUGAR OR ASPARTAME, LACTOSE- AND GLUTEN-FREE, WITH...
-20% 1,60 € 2,00 €

Oat & Nuts

OAT BAR WITH A HIGH DIETARY FIBRE CONTENT AND CRUNCHY OILY SEEDS Packaging 70 g IN 1 BAR: 38% oat...
-20% 1,20 € 1,50 €

Oat & Fruits

OAT BAR WITH A HIGH DIETARY FIBRE CONTENT AND TASTY FRUIT PIECES Packaging 70 g IN 1 BAR: High fibre...
-20% 1,20 € 1,50 €

Carbox 1kg

DRINK POWDER WITH 5 DIFFERENT CARBOHYDRATES. Packaging 1000 g (20 servings) Per serving (50 g): • 48 g...
-20% 9,60 € 12,00 €

BCAA 8:1:1 300g

Unflavoured BCAA powder of 100% purity, with an increased L-leucine content and no added carbohydrates.
-20% 23,92 € 29,90 €

Crea Zero 320 g

COMPLEX, SUGAR-FREE BOOSTER DRINK POWDER CONTAINING A MULTIPHASE CREATINE FORMULA, WITH SWEETENER.
-20% 23,92 € 29,90 €