Shporta (e zbrazët) 0

Humbje në peshë

Nëse vendosni të heqni qafe disa kilogramë të tepërt ose të filloni të humbisni në peshë për t'u ndjerë mirë me veten tuaj fizikisht (dhe emocionalisht), është e rëndësishme të vendosni qëllime të qarta dhe të përfshiheni plotësisht në këtë proces.

Super Lipo 120 tab

Caffeine-free dietary supplement tablets with L-carnitine, CLA, HCA, green tea extract, inulin, amino acids,...
-30% 17,50 € 25,00 €

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-30% 8,40 € 12,00 €

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-30% 10,50 € 15,00 €
Out-of-Stock
Nuk ka në stok

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and...
-30% 21,53 € 30,75 €