Shporta (e zbrazët) 0

Produktet e reja

REM ZONE

    5-HTP (L-5-Hydroxytryptophan) 200mg †...
19,90 € -20%

15,92 €

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Aminoacide

Aminoacide

Liquid Amino

AMINOACID I LËNGSHËM I PRODHUAR NGA HIDROLIZATI I PROTEINËS ME SHTESA TË L-GLUTAMINËS, BCAA-ve dhe ARGININËS, I...
-20% 20,00 € 25,00 €

EAA ZERO

FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
-20% 26,40 € 33,00 €

100% L-Glutamine

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE Packaging 240g (48 serv.) 500g (100 serv.) 1000g (200 serv.)...
-20% 16,00 € 20,00 €

BCAA Zero 360g

PA KARBOHIDRATE , I AROMATIZUAR, BCAA PLUHUR NË RAPORT 2:1:1, PËRMBAN 6000MG BCAA DHE VITAMINË B6 PËR SERVIM....
-20% 26,40 € 33,00 €

BCAA 8:1:1

UNFLAVOURED BCAA POWDER OF 100% PURITY, WITH AN INCREASED L-LEUCINE CONTENT AND NO ADDED CARBOHYDRATES....
-20% 28,32 € 35,40 €

100% BCAA

Produkt natyral, me 100% BCAA të pastër në raport 2:1:1, në formë pluhuri Paketimi 400 g (80 servime.)...
-20% 28,32 € 35,40 €

Liquid BCAA

FORMULA E LËNGSHME E AMINOACIDEVE ME BCAA, AAKG, L-LIZINË, L-ORNITINË DHE VITAMINË B6. Paketimi 1000 ml (33...
-20% 20,00 € 25,00 €

Beta Alanine Caps

1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
-20% 13,60 € 17,00 €

L-Arginine 90 caps

CAPSULES WITH 825 MG L-ARGININE HCL PER SERVING Packaging 90 capsules (90 servings) 1 serving (1 capsules):...
-20% 11,20 € 14,00 €

HMB 150 kaps

CAPSULES THAT CONTAIN CALCIUM-HMB COMPOUND. Packaging 150 capsules (30 servings) 1 serving (5...
-20% 16,99 € 21,24 €

BCAA 8:1:1 300g

Unflavoured BCAA powder of 100% purity, with an increased L-leucine content and no added carbohydrates.
-20% 23,92 € 29,90 €

Vegan BCAA (360g)

Sugar-free, flavoured drink powder with sweeteners and vitamin B6, containing 6000 mg of BCAA per serving.
-20% 25,52 € 31,90 €