Shporta (e zbrazët) 0
-20%

L-Glutamine (600 gr.)

Kurseni 20% 30,40 € me TVSH
38,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  100% L-Glutamine Amino Acid

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  L-GLUTAMINE

  100% L-Glutamine Amino Acid

  Glutamine is the most abundant amino acid in the human blood. Glutamine may become conditionally essential in certain situations, including intensive physical training, when the body cannot meet its needs by synthesizing glutamine. This conditionally essential amino acid can be provided by dietary protein intake, including by food supplements.

  Directions:

  Mix 1 serving (6 g) in 250 ml water or any other favorite liquid per day and shake vigorously! Use before, during or after training, or any other time like before going to bed.