Shporta (e zbrazët) 0

Produktet e reja

REM ZONE

    5-HTP (L-5-Hydroxytryptophan) 200mg †...
19,90 € -30%

13,93 €

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Më të shiturit

Vitaminat & Mineralet

One-A-Day

FORMUL]E KOMPLETE ME MULTIVITAMINA Paketimi 100 tableta (100 serv.) N]E 1 TABLET]E: 12 vitamina 11 minerale
-30% 10,43 € 14,90 €

Zinc+Chelate

SUPLEMENT DIETAL NË FORMË TABLETE ME PËRMBAJTJE ZINKU KELAT Paketimi 60 tableta (30 servime ditore) Në një...
-30% 4,90 € 7,00 €

Collagen

DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH COLLAGEN, HYALURONIC ACID, VITAMIN C AND VITAMIN E, WITH SWEETENER. Packaging...
-30% 17,50 € 25,00 €

Vitamin Complex

SHTËSË DIETALE NË KASPULA ME PËRMBAJTJE OPTIMALE NË VITAMINA DHE MINERALE. Paketimi 60 kapsula (60...
-30% 7,00 € 10,00 €

ALA

ACID ALFA LIPOIK, KAPSULA (SOFTGEL) ME 250MG NGA ANTIOKSIDANTI ALA Paketimi 50 kapsula (50 servime) NË...
-30% 9,52 € 13,60 €

Green Coffee

DIET SUPPORT FORMULA CONTAINING GREEN COFFEE EXTRACT AND CHROMIUM Packaging 120 capsules (60 serv.) IN 1...
-30% 12,60 € 18,00 €

Vitamin D3

SHTESË USHQIMORE NË TABLETA ME PËRMBAJTJE TË VITAMINËS D3 Paketimi 60 tableta (60 serv.) NË 1...
-30% 9,77 € 13,95 €

Ginkgo Biloba

TABLETS CONTAINING GINKGO BILOBA EXTRACT. Packaging 90 tablets (90 serv.) IN 1 TABLET: 80 mg Ginkgo...
-30% 9,10 € 13,00 €

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-30% 8,40 € 12,00 €

Men’s Arginine

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES WITH ARGININE, CA-AKG, VITAMINS, MINERALS AND PLANT EXTRACTS. Packaging 90...
-30% 11,90 € 17,00 €

Mega Omega 3

NUTRITIONAL SUPPLEMENT IN SOFTGEL CAPSULES HAVING 70% EPA AND DHA OMEGA-3 FATTY ACID CONTENT Packaging 90...
-30% 8,75 € 12,50 €

Multivitamin for Men

Suplemenet ushqimor në formë tablete me përmbajtje të vitaminave, mineraleve, ekstrakteve bimore dhe aminoacideve i...
-30% 10,15 € 14,50 €

Vitabolic

DIETARY SUPPLEMENT TABLETS CONTAINING A MULTIVITAMIN AND MINERAL COMPLEX WITH ADDED ANTIOXIDANTS. Packaging 30...
-30% 5,46 € 7,80 €

Vitamin E

THE PRODUCT CONTAINS VITAMIN E, WHICH CONTRIBUTES TO THE PROTECTION OF CELLS AGAINST OXIDATIVE STRESS. Packaging...
-30% 10,85 € 15,50 €

Vitamin C 1000

SHTESË USHQIMORE NË FORMË TABLETE MË PËRMBAJTJE 1000MG  VITAMINË C ME KAÇË, LULESHTOGU DHE BIOFLAVONOIDE...
-30% 8,40 € 12,00 €

Q10 Coenzyme

KAPSULA QË PËRMBAJNË Q10 NATYRALE. Paketimi 60 kapsula (60 serv.) NË 1 SERVIM: 100 mg koenzimë Q10
-30% 11,90 € 17,00 €

B-Complex

SPECIAL DIETARY SUPPLEMENT WITH MULTIVITAMIN AND MINERAL CONTENT. Packaging 60 capsules (30 serv.)
-30% 8,40 € 12,00 €

MultiSalt

KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
-30% 7,00 € 10,00 €

Biotiq C 36 capsules

A food supplement capsule containing probiotic bacterial strains and vitamin C to contribute to the optimal function...
-30% 18,13 € 25,90 €

Liver Aid 60 tab

DIETARY SUPPLEMENT WITH A COMBINATION OF INGREDIENTS FOR NORMAL LIVER FUNCTION, WITH ADDED CHOLINE, AMINO ACIDS,...
-30% 15,33 € 21,90 €