Shporta (e zbrazët) 0
Produkt i ri

Mega Daily One (60 caps)

11,60 € me TVSH

Blij më shumë dhe kurse

  • multifunctional preparation
  • with 26 active ingredients
   • of which 10 minerals and 12 vitamins
  • with plant flavonoids
  • with inositol and choline
  • in one and two-monthly packs

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi