Shporta (e zbrazët) 0

GLUTAPURE® 400g

30,00 € me TVSH

L-Glutamine e Mikronizuar:

  Sasia: 400g

•    Masa e Servimit: 1 lugë (5g)

•    80 servime

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Glutamina ndihmon në parandalimin e humbjes së masës muskulare. Gjatë stërvitjeve intensive trupi mund të humbasë një sasi të konsiderueshme glutamine, gjë qëshkakton katabolizem(prishjen të muskujve). Marrja e Glutapure® ndihmon frenimin e ketij procesiduke reduktuar e dhimbjetmuskulare pas stervitjes, duke dhënërindërtimmë të shpejt të indeve muskulare dhe duke përshpejtuar procesit e rikuperimit.

•    Sasia: 400g
•    Masa e Servimit: 1 scoop (5g)
•    80 servime
•    Përdorimi: Miksoni një servim (7,6g) me 150ml ujë apo lëng sipas deshires, 2 deri ne 3 here ne dite. Në ditet qe stërvitesh merr një servim menjëherë pas stërvitjes.