Shporta (e zbrazët) 0

Ami-NO Xpress

35,00 € me TVSH

Blij më shumë dhe kurse

  Kompleks Aminoacidesh përforcues i fuqisë dhe performancës gjatë ushtrimeve.

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  AMINOACIDE TË MIKRONIZUARA,
  BETAINË,
  L-CITRULLINË,
  BETA-ALANINË ETJ.!
  * DOZA TË LARTA DHE ETIKETË PLOTËSISHT TRANSPARENTE!

  “Shkatërroni” stërvitjen tuaj me formulën e re të AMI-NO XPRESS projektuar për trajnim me intensitet të lartë!

  AMI-NO XPRESS ka një formulë që merret gjatë stërvitjesjes me 19 përbërës aktivë të përzgjedhur me kujdes me 4 lloje matriksesh të ndryshëm të cilët janë shumë të rëndësishëm për stërvitjet e shumfishta dhe që zgjasin!

  Betaina ëahtë një dhurues i grupit metil në trupin njerëzor.

  Shumë procese të rëndësishëm biokimike mbështeten tek methylimi (p.sh.: methilimi i homocisteinës nga L-Methioninë që është pjesë e strukturës së mirënjohur të kreatinës; dhe është aminoacidi që e nis sintezën e proteinave).

  Ne u siguruam t'ju jepnim aminoacide të mikronizuara për një thithje më të shpejtë,duke përfshirë BCAA të mikronizuara dhe L-Arginine të mikronizuara (paraardhësi i oksidit nitric dhe kreatines).

  Për ti vënë pikat mbi i ne shtuam L-Citrulline të pastër (një përforcues edhe më të mirë të osidit nitrik!) gjithashtu acidi malik dhe l-argininë alfa ketoglutarattë cilat janë intermediatë të rëndësishëm të cikleve të rëndësishme metabolike.

  Të gjitha aminoacidet shtesë, Beta-Alanina, vitamina dhe minerale do t ju mbajnë në formë dhe në rugën e duhur edhe gjatë trajnimeve të vështira dhe me plot djersitje! Fosfori dhe vitaminat B6 e B12 kontribuojnë në një metabolizëm normal energjisë-dhënës.

  Vitaminat B9 dhe B12 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes.

  Vitamina C ndihmon në mbajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar, gjatë dhe pas ushtrimeve të forta.

  Efekti pozitiv është marrë me një konsum ditor prej 200 mg (gjendet në 1 servim të AMI-NO XPRESS) në varësi të marrjes ditore të rekomanduar të vitaminës C!

  Magnezi ndihmon në funksionimin normal të muskujve dhe sintezën e proteinave.

  Magnezi dhe Fosfori kontribuojnë në mirëmbajtjen e kockave normale.

  Kaliumi ndihmon në funksionin normal të muskujve, mbajtjen e presionin e gjakut normal dhe për funksionimin normal të sistemit nervor.

  Përdorimi

  Përziej një servim (22 g) me 500 ml ujë cdo ditë dhe pije gjatë stërvitjes.

  Informacion mbi alergenët

  Prodhuar në një fabrikë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustacesh.

  Kujdes

  Beta-Alanina mund të shkaktojë një ndjesi të lehtë, të përkohshme dhe të padëmshme shpimi gjilperash në lëkurë tek disa persona.

  Përdore këtë produkt bashkë me ushqimi si pjesë të një diete të shëndetshmë dhe të ekuilibruar dhe jo si një zëvendësues për të.

  Mbajeni larg fëmijëve!

  Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar!

  Aromë 22 g:

  çaj i ftohtë pjeshke 440 g: portokall mango, caj i ftohtë pjeshke. Paketime 22 g - 1 servim, 440 g – 20 servime

  FAKTE USHQIMORE

  Doza e servimit: 22 g (12/3 e lugës së servimit) Për 22 g përmban : Viitamin B6 (Piridoksinë) 2.8 mg, magnesium 56.3 mg,Vitamin B9 (Acid folik) 30.2 mcg,Fosfor 350 mg, Vitamin B12 (ciankobolamina) 0.38 mcg,Kalium 441 mg,Vitamin C (Acid askorbik) 200 mg Ami-NO matrix 18809 mg, Ami-NO XPRESS Matrix 7781 mg: Betaine Anhidroze (2500 mg), L-Citrullinë (1531 mg), Beta-Alaninë (1500 mg), DL-Acid Malik (1500 mg), L-Argininë e mikronizuar (500 mg), L-Arginine Alpha-Ketoglutarate [AAKG 2:1] (250 mg) Amino Matrix 3000 mg: L-Glutamine (1000 mg), Taurine (1000 mg), L-Tirosine(1000 mg) BCAA XPRESS Matrix i mikronizuar 5000 mg: L-Leucine e mikronizuar (2500 mg), L-Isoleucine e mikronizuar (1250 mg), L-Valine e mikronizuar(1250 mg). Matrix i rigjenerimit 3027.8 mg: Dihidrogjen fosfat kaliumi (1600 mg), Glicine (1000 mg), Magnesium Karbonat(224 mg), Vitamin C (200 mg), Piridoxine HCl (3.45 mg), Pteroylmonoglutamic Acid (330 mcg), Cianokobalamin (40 mcg). Përbërës Portokall Mango: Betainë anhidroze, L-Leucinë e mikronizuar,aromë (lëng portokalli, Mango, portokall), Dihidrogjen fosfat kaliumi, L-Citrullinë, Beta-Alaninë, DL- Acid Malik, L-Isoleucine e mikronizuar, L-Valine e mikronizuar, Glicinë, L-Glutaminë, L-Tirozinë, Taurinë, Rregullues aciditeti (Acid citric anhidroz), L-Arginine Bazë e mikronizuar, L-Arginine Alfa-Ketoglutarat 2:1, Karbonat Magneziumi, Ëmbelsues (Sucralozë, Acesulfame K), L- Acid askorbik,Ngjyrë (Riboavin), Piridoxine HCl, Acid Pteroilmonoglutamik, Cianokobalamin. Caj i ftohtë pjeshke: Betainë anhidroze, L-Leucinë e mikronizuar,aromë (Pjeshkë,Caj i zi), Dihidrogjen fosfat kaliumi, L-Citrullinë, Beta-Alaninë, DL- Acid Malik, L-Isoleucine e mikronizuar, L-Valine e mikronizuar, Glicinë, L-Glutaminë, L-Tirozinë, Taurinë, Rregullues aciditeti (Acid citric anhidroz), L-Arginine Bazë e mikronizuar, L-Arginine Alfa-Ketoglutarat 2:1, Karbonat Magneziumi, Ëmbelsues (Sucralozë, Acesulfame K), L- Acid askorbik, Ngjyrë (Ammonia Caramel), Piridoxine HCl, Acid Pteroilmonoglutamik, Cianokobalamin.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  EAA ZERO

  FLAVOURED DIETARY SUPPLEMENT DRINK POWDER WITH ESSENTIAL AMINO ACIDS, L-GLUTAMINE AND SWEETENERS. Packaging...
  33,00 €

  Liquid Amino

  AMINOACID I LËNGSHËM I PRODHUAR NGA HIDROLIZATI I PROTEINËS ME SHTESA TË L-GLUTAMINËS, BCAA-ve dhe ARGININËS, I...
  25,00 €