Shporta (e zbrazët) 0

100% L-Glutamine

20,00 € me TVSH

100% L-GLUTAMINE PLUHUR I PASTËR.  PA SHIJE

Packaging

  • 240g (48 serv.)
  • 500g (100 serv.)
  • 1000g (200 serv.)
NË 1 SERVIM:
5000 mg L-GlutaminË
Pesha
  • 240g
  • 500g
Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

L-Glutamina është aminoacidi më i domosdoshëm në procesin e ndërtimit të indeve muskulore.

Si edhe aminoacidet tjera, L-GLUTAMINA luan një rol vital në metabolizmin e proteinave dhe në rikuperimin muskulor.

 L-Glutamina jo vetëm që shfrytëzohet nga indi muskulor, por edhe gjithashtu nga sistemi imunitarë dhe ai i tretjes.

Gjatë ushtrimeve, në gjak zvoglohet niveli i aminoacideve, që në shumë raste nuk mund të kompensohen.

 Niveli i ulët i aminoacideve sjell deri tek shthurrja e indeve muskulore, që pasqyrohet në vëllimin dhe kapacitetin e muskujve.

 L-glutamina rritë fuqinë, ndihmon në rritjen e masës muskulore dhe ndalon lëndimin e indeve muskulore si pasojë e ushtrimeve intensive.

 Plotësimi i dietës me L-Glutaminë u ndihmon sportistëve t'a zhvillojnë muskulaturën e tyre dhe të sigurojnë kushte adekuate për rritje të qelizave muskulore.

100% L-GLUTAMINE e BioTech është mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të rimbushur muskujt me GLUTAMINË.

Përdorimi i rekomanduar: Merr një porcion (5g) para dhe një porcion pas ushtrimeve.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë