Shporta (e zbrazët) 0

DAA Pro

25,00 € me TVSH

Kompleks i Përparuar i ADA

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

DAA PRO përmban acidin D-aspartik (DAA), një përbërës shumë popullor si dhe N-Dimetilglicinë, Zinc dhe acid pantotenik.

Marrja e një suplementi DAA tashmë është bërë shumë popullore në mesin e bodibillderëve dhe atletëve të cilët refuzojnë të marrin produkte ilegale si steroide anabolike. Pse të mos merret formula jonë komplekse dhe krejtësisht legale e bazuar ne DAA dhe përbërës tjerë thelbësorë me efikasitet të provuar shkencërisht.

Përdorimi i rekomanduar:
Merren 4 kapsula në ditë me ushqim.

Informatat mbi alergjenët:
Produkti është prodhuar në një ambient ku përdoret qumështi, soja, vezët, kikiriku, peshku dhe butakët.

Kujdes
Shtesat ushqimore duhet të përdoren si pjesë e një jetese të shëndetshme dhe nuk zëvendësojne një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Të ruhet në vend të errët dhe larg dritës.

Paketimi: 100 kapsula-25 doza

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

Black Test

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
30,00 €