Shporta (e zbrazët) 0

Tribulus Maximus

20,00 € me TVSH

RIBULUS TERRESTRIS TABLETS WITH HIGH SAPONINE CONTENT.

Packaging

  • 90 tablets (90 serv.)

IN 1 SERVING:
1500 mg Tribulus Terrestris

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Tribulus ka qenë i njohur qysh në civilizimin e hershëm.

Studimet e tanishme kanë vërtetuar se ai arrin të ngrisë për 30% nivelin e testosteronit në gjak.

Rritja e koncentrimit të testosteronit në organizëm rezulton me rritjen e forcës si dhe me një ndërtim intensiv të indit muskulor.

Krahas kësaj Tribulus me sukses shëron impotencën në 80 % të rasteve sepse ndikon në rritjen e spermatogjeneve.

Gjithashtu Tribulus u këshillohet për përdorim personave qe kanë vënë re nivel të ulët të hormoneve natyrore duke përdorur preparate të ndaluara- sepse kthen nivelin e hormoneve brenda normës.

Me fjalë tjera Tribulus Terrestris rritë mashkullitetin. 

Mënyra e përdorimit: Merrni 1 kapsulë në ditë.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

Black Test

DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
30,00 €

Tribooster

SPORT NUTRITION SUPPLEMENT CONTAINING HIGH-DOSAGE TRIBULUS, RICH IN SAPONIN. Packaging 60 tablets (60 serv.)...
20,00 €