Shporta (e zbrazët) 0

Caffeine&Taurine

10,00 € me TVSH

Caffeinw & Taurine

CAPSULES CONTAINING TAURINE AND CAFFEINE.

Packaging

  • 60 capsules (60 serv.)

IN 1 SERVING:
80 mg Caffeine
600 mg Taurine

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Overview

Caffeine&Taurine is an outstanding alternative for poorly dosed and high carb energy drinks. Caffeine&Taurine like all BioTechUSA products, consists of safe and carefully selected ingredients.

Nutritional supplements must not replace a balanced, varied diet and a healthy lifestyle.

Directions

Take 1-2 capsules daily with water.


Ingredients

Taurine, capsule shell (gelatin, colour: titanium-dioxide), caffeine, maltodextrin (6%).

Produktet që mund t'ju pëlqejnë

Supernova

FORMULË PRE-WORKOUT PLUHUR I KONCENTRUAR ME 13 PËRBËRËS AKTIVË DHE PA KARBOHIDRATE. PAKETIMI * 9.4 g qese (1...
27,50 €