Shporta (e zbrazët) 0

Beta Alanine Caps

17,00 € me TVSH
1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË.

Paketimi

  • 90 kapsula (22 servime)

1 servim (4 kapsula):
o 4000 mg Beta-alaninë

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Beta-Alanina është një aminoacid jo-esencial që përdoret nga qelizat e muskujve për të sintetizuar Karnozinë.
Karnozina gjendet në përqendrime të larta në muskujt skeletore, e në mënyrë preferenciale lokalizohet në fibrat e forta të tipit te II.
Përforcimi i Karnozinës tek muskujt nëpërmjet suplementit të Beta-Alaninës ka një popullaritet i cili po rritet midis bodybuilderëve dhe atletëve të informuar.

Formula e BETA ALANINËS tonë nuk shkakton shtim te panevojshëm në peshë ose fryrje, e sigurisht nuk ka stimulantë dhe substanca të ndaluara.

PËRDORIMI

Doza e përgjithshme është prej 5 kapsulash të marra gjatë gjithë ditës, të ndara ne pjesë të barabarta gjatë ditës.
Dozimi më i saktë është 50 miligram për 1 kg peshë trupore në ditë, kështu që mund të merren aq kapsula prej 800 mg të ndara në gjithë ditën aq sa ti afrohet sasisë së Beta-Alaninës që ju nevojitet!

Informacion për alergjenët
Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk, dhe përbërës krustacësh.

Kujdes
MBAJENI LARG FËMIJËVE! MOS E TEJKALONI DOZËN E REKOMANDUAR DITORE!

Beta-Alanina mund të shkaktojë një ndjenjë të përkohshme që ngjason me shpime të lehta të lëkurës në disa raste por kjo është komplet e pa dëmshme.
Përdoreni këtë produkt bashkë me ushqimin, si pjesë të një diete të shëndetshme, të ekuilibruar dhe jo si një zëvendësues të saj.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë