Shporta (e zbrazët) 0
-30%

Mega Amino 3200

Kurseni 30% 17,50 € me TVSH
25,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  AMINO ACID NË FORMË TABLETE PËR ATLETË.

  Paketimi:

  • 100 tableta (25 serv.)
  • 300 tableta (75 serv.)
  • 500 tableta (125 serv.)

    NË1 SERVINm:
  3440 mg Amino Acid kompleks

  Sasia
  • 100 Tableta
  • 300 Tableta
  • 500 Tableta
  Produkti është në dispozicion me opsione të ndryshme

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  MEGA AMINO 3200 është aminoacid 100% farmaceutikisht i pastër, i përfituar nga laktalbumina dhe kalcium kazeinati.
  Çdo tabletë me aminoacide ndihmon në mirëmbajtjen e bilancit pozitiv të azotit, rrit masën muskulore dhe zvogëlon yndyrën në trup.
  Në organizmin e njeriut amino acidet nuk janë vetëm elemente të muskulaturës (bicepsi, tricepsi etj), por, ato gjithashtu janë pjesë përbërëse e muskujve jo vullnetarë (p.sh. muskuli i zemrës).
  Studimet kanë treguar se sasia e vogël e aminoacideve të degëzuara zinxhirore e kombinuar me kërkesat e larta fizike të organizmit mund të shpie deri te kanibalizmi i indit muskulor për të iu përshtatur nevojës së organizmit për azot.
  Funksioni i BCAA-së ndër të tjera është të ndihmojë në transportimin e yndyrave në qeliza për energji; të stimuloj hipofizën, të prodhoj hormonin e rritjes, për ndërtimin e masës së pastër muskulore dhe po ashtu mobilizimin e acideve yndyrore nga indet dhjamore; furnizimin e trupit me azot.
  MEGA Amino 3200 absorbohet shumë lehtë, kështu që lehtë depërton në gjak dhe ndihmon në prodhimin e hormoneve dhe enzimave.
  Përdorimi i rekomanduar:Të merret doza e rekomanduar më poshtë duke iu referuar peshës trupore 3 herë në ditë: Deri në 50 kg 2 tableta, Nga 50 kg deri 100 kg 3 tableta, Mbi 100 kg 4 tableta.