Shporta (e zbrazët) 0

Thermo Drine Liquid 500ml

18,00 € me TVSH

Koncentrat energjetik me vitamina, kafeinë, taurine, ekstrakt të çajit të gjelbërt dhe ushqyesve lipotropik.

Në 1 SERVIM:
300 mg L-Karnitinë
300 mg Ekstrakt çaji jeshil
80 mg Kafeinë
100 mg Taurinë
115 mg Keholinë

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Ushqyes dietal për ushtrime intensive muskulore, posaçërisht për sportist.
Koncentrat i lëngshëm me përmbajtje kafeine që rezulton në 10 litra pije komplete.

Energjetiku përmban L-karnitine,kafeinë dhe posaçërisht ekstrakt të çajit jeshil, kolinë dhe inositol, pesë (5) substancat për djegje yndyre.

Për efektivitet më të mirë konsumoje menjëherë para ushtrimeve për tu pregatitur mentalisht dhe fizikisht për përpjekjet të cilat çojnë deri tek djegja e yndyrës dhe kalorive.

Me ndihmën e substancave aktive të Thermo Drine nuk do të humbni motivimin për ushtrime edhe nëse jeni në dietë.


Për këtë arsye Thermo Drine është pije "preworkou"t unik pasi që ju siguron energjinë e duhur përgjat ushtrimeve të mundimshme dhe të zgjatura.

Të gjitha këto substanca aktive kanë efekt të fuqishëm antioksidues, dhe mund të ndihmojnë personat në dietë të humbin yndyrë.
Rritë nivelin e oksidimit yndyror dhe termo gjenesës, ku organizmi djeg yndyrën për të krijuar nxehtësi.

Mënyra e përdorimit:
Tretni 10ml koncentrat (një lugë) me 200ml ujë. Shijon edhe më mirë nëse e tretni në ujë të gazuar.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë