Shporta (e zbrazët) 0
-30%

Multi Hypotonic

Kurseni 30% 14,00 € me TVSH
20,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  KONCENTRAT I LËNGSHËM HIPOTONIK PËR TU RIMBUSHUR ME ENERGJI DHE VITAMINA GJATË TRAJNIMIT.

  Paketimi

  • 1000 ml (100 serv.)

  Shijet

  • Ananas
  • Limon
  • Fruta pylli
  • Mojito
  • Portokall
  • Kola
  • Grejpfrut
  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Multi hipotonik është një formulë e lëngshme e përqendruar për prodhimin e një pije hipotonike për përdorim gjatë stërvitjes.
  Dizajnuar me karbohidrate me përgjigje të lartë glicemike dhe një gamë të gjerë vitaminash për t'ju rimbushur me energji dhe ushqyes të humbur nga stërvitja.

  PËRDORIMI
  Tretni 10 ml koncentrat Multi Hipotonik në 650 ml ujë.

  PËRBËRËSIT

  Mollë:
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride.

  Kola:
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride, ngjyrë (karamel i pastër).

  Fruta pylli :
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride, ngjyrë (karotë dhe ekstrakt shege).

  Grejpfrut :
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride.

  Limon :
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride.

  Mohito:
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride.

  Portokall :
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride, ngjyrë (karoten)

  Ananas :
  Sheqer i konvertuar , ujë i purifikuar, acid (acid citrik), maltodekstrin, aromë, citrat magneziumi , dihidrogjenfosphat kaliumi ,laktat kalciumi , klorur kaliumi , klorur natriumi , L-karnitinë 0.6%,taurinë 0.3%, L-glutaminë, ëmbëlsues (acesulfam K, Sukralozë), nikotinamid 0.03%, konservantë(acid sorbik), kalcium D-pantotenat 0.05%, cianokobalamin, piridoksina hidrokloride, ngjyrë (karoten).

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  MultiSalt

  KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
  -30% 7,00 € 10,00 €

  Energy Shot 20x25ml

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -30% 23,80 € 34,00 €

  Energy Shot

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -30% 1,26 € 1,80 €

  Recovery Gel

  TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
  -30% 1,12 € 1,60 €

  Energy Gel

  TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS. Packaging 60 g (1...
  -30% 1,26 € 1,80 €

  Energy Gel Pro

  RICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH EXTRA AMOUNTS OF L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS, AND...
  -30% 1,30 € 1,85 €

  Isotonic

  REFRESHING ISOTONIC DRINK POWDER FOR ENERGY AND HYDRATION DURING TRAINING. REFILL YOURSELF! Packaging 40 g...
  -30% 1,05 € 1,50 €