Shporta (e zbrazët) 0
-30%

Energy Gel

Kurseni 30% 1,26 € me TVSH
1,80 €

Blij më shumë dhe kurse

  TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS.

  Packaging

  • 60 g (1 serv.)

  Flavor

  • Orange
  • Peach
  Në dispozicion

  redeem
  Asnjë pikë shpërblimi për këtë produkt.


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Designed for endurance athletes Energy Gel replenishes energy lost during strenuous exercise with low and high complexity macronutrients: triCARB and MCT (Medium Chain Triglycerides). triCARB uses a 3 component carbohydrate matrix where as MCT consists of fatty acids, more complex than carbohydrates.

  We further enhanced Energy Gel with valuable vitamins and minerals lost through sweating as well as Taurine and L-Carnitine.

  Directions

  Use during exercise. Consume immediately after opening. Do not consume more than 10 servings a day.


  Ingredients

  Purified water, TRICARB COMPLEX 30% (glucose 11.67%, fructose 11.67%, maltodextrin 6.67%), MCT oil 2% (from coconut oil), taurine, L-carnitine L-tartrate, emulsifier (carboxymethylcellulose sodium salt), magnesium gluconate, magnesium citrate, sodium chloride, potassium chloride, acids (citric acid), preservative (sorbic acid), pyridoxine hydrochloride, flavour, colours (-carotene, -apo-8´-carotinal).

  Supplement facts

  Supplement facts for 100 g/60 g (serving size) product: energy 628 kJ/148 kcal (7.5 NRV%*)/377 kJ/89 kcal (4.5 NRV%*), fat 2 g (2.8 NRV%*)/1.2 g (1.7 NRV%*), of which saturates 1.9 g (9.5 NRV%*)/1.1 g (5.7 NRV%*), carbohydrate 30 g (12 NRV%*)/18 g (6.9 NRV%*), of which sugars 23 g (26 NRV%*)/14 g (16 NRV%*), protein 2.7 g (5.4 NRV%*)/1.6 g (3.2 NRV%*), salt 0.21 g (3.5 NRV%*)/0.13 g (2.1 NRV%*), Vitamin B6 2.3 mg (164 NRV%*)/1.4 mg (100 NRV%*). *NRV: nutrient reference value for adults. **: NRV not established. Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal). L-carnitine L-tartrate 1333 mg (**)/100 g, 800 mg (**)/60 g, taurine 1333 mg (**)/100 g, 800 mg (**) / 60 g, MCT oil 2000 mg (**)/100 g, 1200 mg (**) / 60 g.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  MultiSalt

  KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
  -30% 7,00 € 10,00 €

  Energy Shot 20x25ml

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -30% 23,80 € 34,00 €

  Energy Shot

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -30% 1,26 € 1,80 €

  Recovery Gel

  TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
  -30% 1,12 € 1,60 €