Shporta (e zbrazët) 0
-20%

Energy Gel Pro

Kurseni 20% 1,48 € me TVSH
1,85 €

Blij më shumë dhe kurse

  RICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH EXTRA AMOUNTS OF L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS, AND ADDITIONAL L-ARGININE.

  Packaging

  • 60 g (1 serv.)

  Flavor

  • Orange
  • Lemon
  Në dispozicion

  redeem
  Asnjë pikë shpërblimi për këtë produkt.


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Designed for endurance athletes Energy Gel PRO replenishes energy lost during strenuous exercise with low and high complexity macronutrients: triCARB and MCT (Medium Chain Triglycerides). triCARB uses a 3 component carbohydrate matrix where as MCT consists of fatty acids, more complex than carbohydrates.

  We further enhanced Energy Gel PRO with valuable vitamins and minerals lost through sweating as well as Taurine and L-Carnitine.

  Directions

  Use during exercise. Consume immediately after opening..


  Ingredients

  Purified water, TRICARB COMPLEX 33.3% (glucose 11.67%, fructose 11.67%, maltodextrin 10%), MCT oil (from coconut oil), taurine, L-carnitine L-tartrate, L-arginine, emulsifier (carboxymethylcellulose sodium salt), magnesium gluconate, magnesium citrate, sodium chloride, potassium chloride, acids (citric acid), preservative (sorbic acid), pyridoxine hydrochloride, flavour.

  Supplement facts

  Supplement facts for 100 g/60 g (serving size) product: energy 681 kJ/161 kcal (8 NRV%*)/409 kJ/96 kcal (4.9 NRV%*), fat 2 g (2.9 NRV%*)/1.2 g (1.7 NRV%*), of which saturates 1.9 g (9.5 NRV%*)/1.1 g (5.7 NRV%*), carbohydrate 33 g (13 NRV%*)/20 g (7.6 NRV%*), of which sugars 23 g (26 NRV%*)/14 g (16 NRV%*), protein 2.7 g (5.4 NRV%*) /1.6 g (3.2 NRV%*), salt 0.42 g (7 NRV%*)/0.25 g (4.2 NRV%*), Vitamin B6 4.7 mg (335 NRV%*)/2.8 mg (200 NRV%*), magnesium 100 mg (27 NRV%*) /60 mg (16 NRV%*).

  *NRV: nutrient reference value for adults. **: no NRV has been established. Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal).

  L-carnitine L-tartrate 667 mg (**)/100 g, 400 mg (**)/60 g, taurine 1333 mg (**)/100 g, 800 mg (**)/60 g, MCT oil 2000 mg (**)/100 g, 1200 mg (**)/60 g, L-arginine 667 mg (**)/100g, 400 mg (**)/60 g.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  MultiSalt

  KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
  -20% 8,00 € 10,00 €

  Energy Shot 20x25ml

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -20% 27,20 € 34,00 €

  Energy Shot

  KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
  -20% 1,44 € 1,80 €

  Recovery Gel

  TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
  -20% 1,28 € 1,60 €

  Energy Gel

  TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS. Packaging 60 g (1...
  -20% 1,44 € 1,80 €