Shporta (e zbrazët) 0
-15%

100% CASEIN COMPLEX* 2.3kg

Kurseni 15% 85,00 € me TVSH
100,00 €

Kompleks kazeine me bazë kazeinë mishelare

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 8 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 8 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 1,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Jo të gjitha proteinat janë krijuar të barabarta. Nëse është proteinë nga soja, veza, hirra apo nga kazeina, ato të gjitha kanë përparësitë e tyre të veta unike. Ndoshta, forca më e madhe e proteinës nga kazeina është kohëzgjatja e saj. Kazeina ka aftësinë për të furnizuar gjakun me një rrjedhë të ngadaltë dhe të qëndrueshme të amino acideve që mund të zgjasin për disa orë. Muskujt nuk mund të ndërtohen brenda natës, por marrja e një gote qumështi të pasuruar me kazeinë është proteina ideale për ta konsumuar prikërisht para gjumit, pasi ajo do të jetë më e dobishme gjatë gjithë natës se çdo zgjedhje tjetër të proteinës.

Produktet që mund t'ju pëlqejnë