Shporta (e zbrazët) 0
-7,00 €

BIOT 100% Creatine Monohydrate 300g

Kurseni 7,00 € 24,90 € me TVSH
31,90 €

Blij më shumë dhe kurse

  Rritë fuqinë dhe masën muskulore

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Qysh prej 1995 creatine monohydrate ka qenë suplimenti më i popullarizuar dhe më efektiv në botën e sportistëve të fuqishëm. BioTech creatine monohydrate është HPLC e testuar dhe 100% produkt i pastërt farmaceutik. Creatine Monohydrate përdoret nga organizmi me sintezën ATP. Creatina është përformues esencial në tkurrjen muskulore. Kur muskujt tuaj tkurren , lënda për këtë lëvizje qyhet ATP (adenosine triphosphate). ATP siguron energji duke liruar një nga molekulat fosfate. Pas kësaj ajo bëhet një përbërje tjeter e quajtur ADP(adenosine diphospate). Për fat të keq janë vetëm shumë pak ADP të vendosura ne muskuj. Creatine jep ADP-s molekulat fosfate ,duke riprodhuar ATP dhe mund të përdoret përsëri si lëndë për më shumë tkurrje muskulore. Sa më shumë creatine të keni në muskuj më shumë ATP mund të prodhoni. Kjo ju mundëson të ushtroni muskujt deri në maksimum. Po ashtu ndihmon në procesin e shërimit të organizmit. Siapas të dhënave shkencore: Marrja një kohë të gjatë të suplementit të creatines- pas një faze një javore të marrjes së 20-30g creatine në ditë dhe pastaj 6 javë mbështetëse të marrjes së 6g creatine në ditë- rritë faktorët e mëposhtëm: * Rritje të fuqisë maksimale prej 5-15% * Performance gjenerale maksimale prej 5-15% * Performancë në sprint prej 5-15% Si rezultat i performances së shtuar, suplementi i creatines rrit masën trupore dhe muskulore derin prej 5-10%. Mënyra e përdorimit: Për një racion përziej një lugë (5g) të Creatine Monohydrate me 500ml lëng sipas dëshire. Faza mbushëse: Katër javët e para merr 4 racione. Dy para dhe dy pas ushtrimeve. Faza mbështetëse : Pas fazës së parë merr dy porcione. Një para dhe një pas ushtrimeve.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë