Shporta (e zbrazët) 0
-20%

Biotech Wave + Nano 300 ml (+ 150 ml) shaker

Kurseni 20% 4,00 € me TVSH
5,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  SPECIAL 150ML LOWER COMPARTMENT TO STORE THE PROTEIN POWDER AND TABLETS, EQUIPPED WITH A BAYONET LOCK.

  Ngjyra
  Në dispozicion

  redeem
  Asnjë pikë shpërblimi për këtë produkt.


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Practical 300 ml shaker

  Special 150ml lower compartment to store the protein powder and tablets, equipped with a bayonet lock.

  Popular wave design, leak-proof

  BPA-free and toxin-free plastic (made in the EU)

  Colours: opal, smoky black, magenta, light green, light blue