Shporta (e zbrazët) 0
-30%

Liver Support

Kurseni 30% 10,50 € me TVSH
15,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  Milk thistle extract

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  188 mg silymarin per capsule

  LIVER SUPPORT contains extract of the widely known herb Milk Thistle (Silybum marianum), a source of silymarin, which is traditionally used for supporting liver function.
   

  Directions

  Take 1 softgel capsule a day, preferably with a meal.
   

  Allergen info

  Manufactured in a facility that processes milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, celery, sh and crustacean ingredients.
   

  Warnings

  Use this product in conjunction with food as part of a healthy, balanced diet, not as a substitute for such. Keep out of reach of children. DON’T EXCEED THE RECOMMENDED DAILY DOSAGE!
   

  Sizes

  80 capsules – 80 servings