Shporta (e zbrazët) 0

Isolate

Iso Whey Zero 2270g

WHEY PROTEIN IZOLAT, ME KUALITET PREMIUM PASHEQER*, PA LAKTOZE* DHE PA GLUTEN, ME NATIVE WHEY IZOLAT SI PERBËRËS...
-5,00 € 85,00 € 90,00 €