Shporta (e zbrazët) 0

Protein Power 1kg

30,00 € me TVSH

Proteinë e kualitetit të lartë nga qumështi dhe soja.

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

PROTEIN POWER është një proteinë e shkëlqyer e dizajnuar për atletë të përkushtuar që këkojnë përmbajtje të lartë të proteinës. Ashtu si të gjitha produktet e Biotech USA, Protein Power përmban përbërës të sigurtë dhe të zgjedhur me kujdes. I përgatitur me proteinë të kualitetit të lartë nga qumështi dhe soja, Protein Power ofron gamë të tërë të BCAA-ve, L-Glutaminës dhe aminoacideve tjera esenciale dhe jo-esenciale. Përmbajtja proteinike kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen muskulare. Protein Power është një produkt mjaft i popullarizuar pasi vlera e tij është shumë më e lartë se sa çmimi që paguani. Përdorimi: Përzieni 30g Protein Power me 300ml ujë ose qumësht. Përdoreni në mes vakteve dhe pas stërvitjes.