Shporta (e zbrazët) 0

Vita Greens & Fruits with stevia

38,00 € me TVSH

Pa ëmbëlsues artificialë, përmban vetëm STEVIA.

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Formula përmban 26 fruta dhe perime organike!

VITA GREENS & FRUITS ka shumë përbërës natyralë, vitamina dhe minerale. Vitaminat dhe mineralet janë ushqyesit bazë thelbësorë që duhet të merren në mënyrë adekuate për shëndetin optimal dhe performancën sportive të nivelit të lartë. Shumë njerëz e kanë të vështirë të hanë të gjitha perimet dhe frutat e nevojshme për shkak të arsyeve të ndryshme (p.sh: mos preferimi i shijes, mungesa e kohës, etj!), Por tani jo më!

VITA GREENS & FRUITS përmban 18 perime të ndryshme dhe 8 burime të ndryshme të frutave në një servim të vetëm! Formulës kaq të pasur me fibra e vitamina,super të domosdoshme për shendetin e mirë të sistemit tretes,imunitar etj, i shtohen edhe enzima tretëse dhe Astragin®.

VITA GREENS & FRUITS ka gjithashtu një përmbajtje të mirë të bimëve "adaptogene". Bari i grurit dhe Spirulina ndihmojnë në kontrollin e peshës duke ulur ndjenjën e urisë. Kërpudha Rheishi kontribuon në mbrojtjen natyrore imunologjike. Bari i elbit mbron qelizat nga dëmtimi i ardhur nga stresi oksidativ

VITA GREENS & FRUITS - ndër të tjera - përmban vitaminat B komplekse dhe vitaminën C, plus minerale esenciale duke përfshirë Selenium dhe Zink. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe nervor, si dhe në uljen e lodhjes dhe tejlodhjes *. Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe imunitetit dhe në absorbimin dhe shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit. * Vitamina K2 kontribuon në mirëmbajtjen normale të proçesit të mpiksjes së gjakut dhe në ruajtjen e eshtrave. * Zinku kontribuon në fertilitet, riprodhim dhe në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit, si dhe në metabolizmin normal të makronutrientëve. Seleniumi kontribuon në spermatogjenezën normale, në funksionimin normal të tiroides dhe në mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjëve. Mbi të gjitha, ky produkt nuk ka embëlsues artificiale. Ajo përmban vetëm Stevia, një burim i njohur gjerësisht si ëmbëlsues natyral.

* Këto deklarata janë autorizuar nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore

Përdorimi

Përzieni 1 servim (12 g) me 250 ml ujë në ditë. Përdoreni 30 minuta para një vakti. Nuk këshillohet si një burim i vetëm i të ushqyerit!

Paralajmërimet

Përdoreni këtë produkt në lidhje me ushqimin si pjesë e një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, e jo duke e zëvendësuar atë .

MBAJENI LARG FËMIJËVE!

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore!

Shije: mollë

Përmasa : 360 g - 30 servime