Shporta (e zbrazët) 0
-30%

CREATOR 120 caps

Kurseni 30% 20,93 € me TVSH
29,90 €

Blij më shumë dhe kurse

  SUPLEMENT DIETAL NË KAPSULA ME 4 LLOJE TË NDRYSHME TË KREATINËS, VITAMINA DHE AMINOACIDE.

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  BioTech USA ka kombinuar zhvillimiet e fundit në kërkimet e kreatinës për të krijuar një produkt unik, të gamës së lartë, të shumanshëm, pa asnjë efekt sekondarë.

  Si të gjithë produktet e BioTech USa, Crea.TOR përbëhet nga 100% përbërës të sigurtë dhe të zgjedhur me kujdesë.

  TË GATSHËM PËR NJË REALITET TË RI?

  RIKRIJOHUNI ME CREA.TOR!

  Çdo atlet e din se çdo ind trupor është i aftë të transformohet në përgjithësi.
  Duhet vetëm këmbëngulje, vendosmëri, dhe vullnet.
  Sigursiht pak kreatinë për të rritur performancën tuaj në një stërvitje intenzive.
  Efekt i dobishëm është arritur me 3g kreatinë në ditë.

  Përdorimi i rekomanduar: të merren 2-6 kapsula në ditë, 30 min para stërvitjes. Gjatë ditëve të pauzës merren 2 kapsula në mëngjes në stomak të zbrazët.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  Crea Zero 320 g

  COMPLEX, SUGAR-FREE BOOSTER DRINK POWDER CONTAINING A MULTIPHASE CREATINE FORMULA, WITH SWEETENER.
  -30% 20,93 € 29,90 €