Shporta (e zbrazët) 0
-20%

TESTOSTROGROW® 2 HP

Kurseni 20% 44,00 € me TVSH
55,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  TESTOSTERON  RRITËS

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 4 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 4 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,80 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Testosteroni është shumë më tepër sesa një hormon seksual.

  Testosteroni përmirëson marrjen e oksigjenit në të gjithë trupin, ndihmon në kontrollin e sheqerit në gjak, rregullon kolesterolin dhe mban në mbikëqyrje e sistemit imunitar.

  Mitokondria përdor testosteronin që cikli i Kreb të kryhet dhe energjia të prodhohet. Ekzistojnë receptorë të testosteronit në qelizat e të gjithë trupit, veçanërisht në tru dhe zemër.

  Sinteza e proteinave për ruajtjen e masës muskulare dhe formimin e kockave kërkon testosteron. Testosteroni ul yndyrën në trup dhe rrit masën msukulare të pastër.

  Testosteroni rrit metabolizmin aerob. Kjo ka rezultat në përmirësimin e tonifikimit të muskujve, djegies së yndyrës dhe përmirësimit të energjisë. Në mënyrë indirekte, sugjerohet që ndryshimet në testosteron gjithashtu ndikojnë në humor.

  Studimet kanë treguar qartë se niveli i rritur i testosteronit ka një efekt të dobishëm në shëndetin e përgjithshëm, peshën, dëshirën seksuale dhe energjinë tek burrat.

  Cdo përbërës në TestostroGROW 2 HP punon drejt të njëjtit qëllim: të forcojë testosteronin.

  Cdo përbërës ndjek një rrugë të ndryshme për të arritur këtë rezultat.

  · Bioflavonoidi Krisina ka treguar potencial si nje anti-aromatizues natyral. Studimet demonstrojnë se krisina është një frenues jashtëzakonisht i fuqishëm i ativitetit të enzimës aromatazë. Krisina është gjithashtu një antioksidant i fuqishëm që ka efekte të ngjashme me vitaminën në trup. Është treguar se nxit një efekt anti-inflamator, mundësisht përmes frenimit të rrugëve të enzimave 5-lipoksigjenazë dhe ciklooksigjenazës. Krisina mund të ofrojë efekte që rritin dëshirën seksuale, si dhe duke rritur testosteronin e lirë, duke ulur estrogjenin e tepërt dhe duke prodhuar një efekt anti-ankth.

  · Tribulus terrestris është një bimë që rritet në shumë klimë tropikale në të gjithë botën. Saponinat steroide, veçanërisht ato mbizotëruese saponinat protodioskin, janë përgjegjës për aktivitetet farmakologjike të tribulusit. Tribulus terrestris rrit nivelin e testosteronit duke stimuluar rritjen e hormonit luteinizues (LH). Kur nivelet e LH janë rritur, prodhimi natyror i testosteronit gjithashtu rritet.

  · Ekstrakti I farave të Cucurbita Pepo dhe ekstrakti i Saw Palmetto janë një burim tjetër për të parandaluar "deaktivizimin" e testosteronit.

  § Përbërësi kryesor i farave të Cucurbita Pepo pengon shndërrimin e testosteronit në dihidrotestosteron. Si një burim natyral i zinkut, Cucurbita Pepo gjithashtu ndihmon për të optimizuar prodhimin e testosteronit.

  § Manaferrat Saw palmetto përbëhen nga një vaj i paqëndrueshëm, i cili është i lartë në fitosterole. Këta përbërës jo vetëm që kontrollojnë shndërrimin e testosteronit në DHT (DHT formohet kur hormoni mashkullor testosteroni ndërvepron me enzimën 5-alfa reduktazë), por gjithashtu bllokon atë nga lidhja në qelizat e prostatës, gjë që zvogëlon nivelin e inflamacionit në prostatë.

  · Kur testosteroni lidhet me SHBG (globulina që lidh hormonet seksual), ai humbet aktivitetin e tij biologjik si "testosteroni i lirë" duke u bërë i njohur si "testosteroni i zënë". Ekstrakti i rrënjës së hithrës siguron një mekanizëm unik për rritjen e niveleve të testosteronit të lirë. Përbërësit e rrënjës së hithrës lidhen me SHBG në vend të testosteronit, duke zvogëluar kështu

  sasine e testosteronit të lirë që lidhet me SHBG. Hithra gjithashtu pengon lidhjen e DHT në vendet e bashkimit në membranën e prostatës dhe frenon enzima të tilla si 5 alfa reduktazë që bëjnë që testosteroni të shndërrohet në DHT.

  · Kombinimi i Rrënjës së Hithrës me Avena Sativa gjithashtu çon në një rritje të fuqisë aerobike dhe forcës së muskujve. Avena sativa është një ekstrakt botanik që është përdorur tradicionalisht për të rritur forcën, mendjen, shpirtin dhe trupin. Është gjetur gjithashtu se çliron testosteronin që është ngjitur në komponimet e tjera në trupin tuaj. Avena sativa është një forcues i njohur i humorit dhe është përdorur tradicionalisht si ilaç për të ndihmuar në shërimin nga lodhja dhe humori i keq. Ajo funksionon mirë si dhe një shtesë të tribulusit, duke rritur ndjenjat e mirëqenies dhe rikthimit të energjisë.

  · Studiuesit kanë vërejtur se metabolizmi i estrogjenit ndodh përmes njërës prej dy rrugëve: Rruga metabolike “e dëmshme” 16 alfa-hidroksilim, ose rruga metabolike “e dobishme” 2-hidroksilim. Indole-3-Carbinol (I3C) mund të zhvendosë prodhimin e metabolitëve të estrogjenit nga rruga “e rrezikshme” 16-hidroksi në favor të metabolitëve të dobishëm 2-hidroksi. Indole-3-carbinol shndërrohet nga acidi i stomakut në di-indolimetan (DIM) dhe indol (3,2, b) karbazol (ICZ). DIM prodhon më shumë metabolite 'të mirë' të estrogjenit, të cilët konkurrojnë me testosteronin për lidhjen e proteinave, duke ndihmuar në ruajtjen e një niveli më të lartë të testosteronit të lirë. Metabolet 'e mira ’të estrogjenit, së bashku me rritjen e testosteronit të lirë të promovuar nga DIM, rrisin mobilizimin djegjes së yndyrës.

  · Një arsye tjetër që prodhimi i testosteronit mund të bjerë është për shkak të dëmtimit oksidativ të drejtuar në indet që sintetizojnë testosteronin. Antioksidantët mbështesin prodhimin e testosteronit. Kjo është ajo ku Daidzein dhe Alpha Lipoic Acid bëjnë punën e tyre më të mirë.

  § Daidzein është një izoflavon. Ky përbërës, që gjendet vetëm tek bimët, ka aktivitet antioksidues.

  § Acidi Alpha Lipoic gjithashtu vepron si një antioksidant, duke riparuar një grup të madh të dëmtimit që shkaktojnë radikalet e lira në nivelin qelizor, duke i mbajtur qelizat të shëndetshme dhe duke ndihmuar në thithjen e lëndëve ushqyese. Acidi Alpha Lipoic ndihmon në shndërrimin

  e karbohidrateve në energji, përmirëson metabolizmin dhe normalizon sheqerin në gjak.

  § Hawthorne Berry është e pasur me flavonoide. Ajo ka aftësinë të hollojë enët koronare të gjakut (enët që furnizojnë zemrën me oksigjen jetësor, gjak dhe lëndë ushqyese), dhe të forcojë aftësinë e pompimit të zemrës. Disa nga flavonoidet rritin forcën e tkurrjes së zemrës duke frenuar enzimën fosfodiesterazë cAMP (enzima përgjegjëse për prishjen e adenozinës monofosfat ciklike). AMP ciklike është një lajmëtar sekondar ndërqelizor i hormonit luteinizues (LH).

  TestostroGrow 2 HP kombinon stimuluesit më të efektshëm të testosteronit në dispozicion. Është formuluar saktësisht për të fuqizuar testosteronin në mënyrë që të sigurojë një gjendje të qëndrueshme, pa ndalje të një niveli të rritur të testosteronit për rezultate më të suksesshme anabolike.

  PERDORIMI I REKOMANDUAR:

  Merrni 1 tabletë 3 herë në ditë, mundësisht me vaktet. TestostroGROW 2 HP duhet të përdoret për 21 ditë rrjesht, pasuar nga një pushim prej 7 ditësh. Ky cikël duhet të përsëritet 3 herë. Kjo duhet të pasohet nga një pushim prej 3 deri 4 javë para se të përsërisni programin.

  REFERENCAT:

  1. Campbell DR, Kurzer MS. J Steroid Biochem Mol Biol. Pengimi I flavonoidëve tek aktiviteti ti enzimës aromatase në preadipocitet njerëzore. 1993 Sht; 46 (3): 381-8.

  2. Edmunds KM, Holloway AC, Crankshaw DJ, Agarwal SK, Foster WG. Efektet e fitoestrogjenëve në aktivitetin e aromatazës në qelizat stromale endometrike njerëzore. Reprod Nutr Dev. 2005 nëntor-dhjetor; 45 (6): 709-20.

  3. He F, Feng L. Efektet e disa mikronutrientëve në mungesën e pjesshme të androgjenëve tek meshkujt në plakje. Zhonghua Nan Ke Xue. 2005 Tetor; 11 (10): 784-6.

  4. Jeong HJ, Shin YG, Kim IH, Pezzuto JM. Pengimi i aktivitetit të aromatazës nga flavonoidet. Res Pharm Res. 1999 Qershor; 22 (3): 309-12.

  5. Kao YC, Zhou C, Sherman M, Laughton CA, Chen S. Baza molekulare e frenimit të aromatazës njerëzore (sintetazës estrogjenit) nga fitoestrogjenët flavon dhe izoflavon: Një studim i mutagjenezës i drejtuar. Environ Health Perspect. Shkurt 1998; 106 (2): 85-92.

  6. Kellis JT Jr, Vickery LE. Pengimi i sintezës së estrogjenit njerëzor (aromatazës) nga flavonet. Science. 1984 Sht 7; 225 (4666): 1032-4.

  7. Monteiro R, Azevedo I, Calhau C. Modulimi i aktivitetit të aromatazës nga përbërjet polifenolike të dietës. J Agric Food Chem. 2006 17 maj; 54 (10): 3535-40.

  8. Packer L, Witt EH, Tritschler HJ. acidi alfa-lipoik si një antioksidant biologjik. Free Radic Biol Med. 1995 gusht; 19 (2): 227-50.

  9. Ruiz-Larrea MB, Mohan AR, Paganga G, Miller NJ, Bolwell GP, Rice-Evans CA. Aktiviteti antioksidues i izoflavoneve fitoestrogjene. Free Radic Res. 1997 Jan; 26 (1): 63-

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  Black Test

  DIETARY SUPPLEMENT CAPSULES DESIGNED FOR MEN, WITH ARGININE AMINO ACID, PLANT EXTRACTS, VITAMINS AND MINERALS....
  -20% 24,00 € 30,00 €

  Tribooster

  SPORT NUTRITION SUPPLEMENT CONTAINING HIGH-DOSAGE TRIBULUS, RICH IN SAPONIN. Packaging 60 tablets (60 serv.)...
  -20% 16,00 € 20,00 €

  Tribulus Maximus

  RIBULUS TERRESTRIS TABLETS WITH HIGH SAPONINE CONTENT. Packaging 90 tablets (90 serv.) IN 1 SERVING:...
  -20% 16,00 € 20,00 €