Shporta (e zbrazët) 0

Humbje në peshë

Nëse vendosni të heqni qafe disa kilogramë të tepërt ose të filloni të humbisni në peshë për t'u ndjerë mirë me veten tuaj fizikisht (dhe emocionalisht), është e rëndësishme të vendosni qëllime të qarta dhe të përfshiheni plotësisht në këtë proces.

CLA 400

SOFTGEL KAPSULA ME PËRMBAJTJE ACID LINOLEIK  TË KONJUGUAR (CLA). Paketimi: 80 softgel kapsula (20 serv.)...
-15% 10,20 € 12,00 €

L-Carnitine 1000

L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
-15% 12,75 € 15,00 €

Revex-16

STIMULUES DHE KOMPLEKS I MENAXHIMIT TË PESHËS DHE YNDYRËS TRUPORE
-15% 27,20 € 32,00 €

Shredex

Kompleks me 16 përbërës i cili menaxhon peshën trupore dhe dhjamin trupor me karnitinë dhe kafeinë.
-15% 27,20 € 32,00 €

ULTRA LOSS

MEAL REPLACEMENT SHAKE WITH 50% PROTEIN CONTENT, ADDED VITAMINS, DIETARY FIBRES, L-CARNITINE AND PROTEIN-DIGESTING...
-15% 21,25 € 25,00 €

Thermo Shot

SUGAR-FREE, FLAVOURED FOOD-SUPPLEMENT DRINK WITH CAFFEINE, PLANT EXTRACTS, L-CARNITINE, CHOLINE, CREATINE, AMINO...
-15% 1,70 € 2,00 €

Black Burn 90 caps

BioTechUSA Black Burn is a thermogenic fat metabolism optimizing formula to complement fat burning workouts and diet.
-15% 25,42 € 29,90 €
Produkt i ri

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink powder with glucomannan, L-carnitine, chromium, sweeteners, super foods and...
-15% 24,40 € 28,70 €