Shporta (e zbrazët) 0

HCA 120 kaps

12,00 € me TVSH

Kapsulë pa stimulues, përmban 600mg HCA për servim

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Kjo ju ndihmon të zvogëloni rezervat ekzistuese të dhjamit; përmirëson nivelin e energjisë tuaj dhe shpejton rikuperimin pas trajnimit.
Si të gjitha produktet e BioTech USA, HCA përbëhet nga përbërës të sigurt dhe të zgjedhur me kujdes.
Përdorimi:
Merren nga 2 tableta para ngrënies 3 herë në ditë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Ekstrakt Garcinia Cambogia (60% përmbajtje HCA),  kapsula [xhelatinë; ngjyra (dioksid titaniumi)].

Produktet që mund t'ju pëlqejnë