Shporta (e zbrazët) 0
-20%

JACKT

Kurseni 20% 28,00 € me TVSH
35,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  Testosteron Rritës

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  JackT™ është Testosteron Rritësi i ri i Ultimate Nutrition me 3 përbërës të dozuar shkencërisht.

  JackT përfshin përbërës të studiuar klinikisht për të rritur nivelet tuaja të testosteronit, rritur masën muskularë të pastër dhe ulur estrogjenin.Përbërësi kryesor I miksimit tonë është Euricoma Longifolia, studimet e të cilës kanë treguar rritje të theksuar të testosteronit.

  Studimet kanë treguar rritje të niveleve të testosteronit me 37% dhe ulje të kortizolit me 16% për vetëm 4 javë përdorim.

  Gjithashtu ka treguar reduktim të lodhjes ,përmirësim të mirëqënies mendore dhe rritje të dëshirës seksuale.

  Ky formulim unik ka në përbërjën e tij dhe Ashwagandha (Withania Somnifera), e cila është një bimë që rregullon dhe përmirëson të gjitha proceset natyrale të trupit tonë. Pjesëmarrësve që ju dha Ashwagandha shfaqën një rritje të konsiderueshme të niveleve të testosteronit (534% më shumë testosteron në krahasim me ata të cilëve nuk ju dha asgjë),si gjithasahtu rritje të konsiderueshme pati në masë muskulare dhe force në ushtrimet e pjesës së poshtme dhe pjesës së sipërme të trupit.

  Studimi gjithashtu tregoi ulje në përqindjen dhjamore në trup si dhe përmirësim të rikuperimit muskular.

  Përbërësi i fundit I JackT është nji ingredient I ri I quajtur DIM (3. 3`-Diindolylmethane), i cili adreson metabolitet “e këqija” të estrogjenit që janë të lidhura me uljen e testosteronit.

  JackT eliminon deri në 45% estrogjenin “e keq”. Studimet kanë treguar avantazhet e uljes së niveleve të estrogjenit lidhur me suplementimin me DIM. Kjo ulje e niveleve vjen si pasojë se DIM ndërvepron me prekusoret e estrogjenit dhe parandalon shndërrimin e nji pjese të tyre në estrogjen.

  JackT ofron nji sistem mbështetës të testosteronit duke : rritur prodhimin natyral, rritur përdorimin e tij nga trupi, dhe reduktimin e estrogjenit. Ky sistem sinergjik I Eurycoma, Ashwagandha, dhe DIM ofron një zgjidhje dinamike për të përforcuar prodhimin natyral të testosteronit ne nivelet optimale.

  Përdorimi: Merrni 1 kapsulë dy herë në ditë, një para mëngjesit dhe një para darkës. Pini një gotë ujë me secilën kapsulë.

  Referencat

  1 Shawn M T., et al. "Efekti i Tongkat Ali në hormonet e stresit dhe gjendjen psikologjike e shpirtërore në subjektet e stresuar " Gazeta e Shoqërisë Ndërkombëtare të Ushqyerit Sportiv, 201310: 28 DOI: 10.1186 / 1550-2783-10-28 © Talbott et al .; licensee BioMed Central Ltd. 2013

  2 Wankhede, Sachin, et al. "Ekzaminimi i efektit të plotësimit të Withania somnifera në forcën e muskujve dhe rikuperimin" Gazeta e Shoqërisë Ndërkombëtare të Ushqyerit Sportiv 12.1 (2015): 1. 3Michnovicz JJ. et al, "Ndryshimet në nivelet e metabolizmit të estrogjenit urinar pas trajtimit oral të indol-3-carbinol te njerëzit". Revista e Institutit Kombëtar të Kancerit, vëll. 89, nr. 10, 21 maj 1997