Shporta (e zbrazët) 0

Shredex

32,00 € me TVSH

Kompleks me 16 përbërës i cili menaxhon peshën trupore dhe dhjamin trupor me karnitinë dhe kafeinë.

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

SHREDEX është një stimulant, por edhe një kompleks menaxhues i peshës trupore dhe dhjamit pa Sinefrinë.

Siguron 16 përbërës duke përfshirë L-Karnitinë, Acid Hidroksicitrik (HCA) nga ekstrakti i Garcinia cambogia, dhe Epigallokatekinë gallati (EGCG) nga ekstrakti i çajit jeshil dhe mund të kontribuojë në mbajtjen dhe kontrollin e peshës trupore, dhjamin e trupit dhe ndjesinë e urisë.

SHREDEX përmban Krom i cili kontribuon në metabolizmin normal e makronutrientëve dhe në mbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

*Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe autorizuar nga Komisioni Europian.

Përdorimi:

Këshillohet të niset përdorimi me 1-2 kapsula 1-2 herë në ditë për të vlerësuar tolerancën stimuluese.
Më pas çohet në maksimumin e 3 kapsulave të marra njëherazi.

Cikli i përdorimit : 12 javë duke marrë kapsulat dhe më pas të paktën 2 javë pushim.
Shmangni ndonjë burim tjetër stimulimi ndërkohë që merrni kapsulat!

Informacion i alergjenëve
Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustacësh.

Kujdes
Përdoreni këtë produkt me ushqim si pjesë të një diete të shëndetshme dhe të balancuar jo si një zëvendësues të saj.
Mos e përdorni nëse keni ndonjë shqetësim mjekësor fiziologjik apo mendor,nëse jeni duke marrë ilaçe të tjera apo nëse jeni nën 21 vjeç.
Shmangni çdo burim tjetër të stimulantëve ndërkohë që e përdorni këtë produkt.
Ky produkt përmban një modifikues i përthithjes i cili mund të prekë përthithjen e ilaçeve që merrni.
Konsultohuni me mjekun para përdorimit!
Përmban kafeinë (220 mg për servim)!
Nuk rekomandohet tek fëmijët dhe gratë shtatzëna.
MBAJENI LARG FËMIJËVE! MOS E TEJKALONI DOZËN E REKOMANDUAR DITORE!

Masa : 108 kapsula - 36 servime
Dozë servimi: 3 kapsula
Servime për kontejner :36

Produktet që mund t'ju pëlqejnë