Shporta (e zbrazët) 0
-20%

L-Carnitine 100'000 Liquid

Kurseni 20% 24,00 € me TVSH
30,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  BioTech USA L-Carnitine 100000 Liquid 500ml. BioTech USA’s L-Carnitine 100.000 delivers 2000 mg of L-Carnitine per serving in highly dosed liquid form. It’s made specifically for professional athletes.

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  BioTech USA’s L-Carnitine 100.000 delivers 2000 mg of L-Carnitine per serving in highly dosed liquid form. It’s made specifically for professional athletes. L-Carnitine 100.000 is enriched with vitamins: vitamin B1 promotes the normal function of the heart while vitamins B3, B5, B6 contribute to the reduction of tiredness and fatigue and to normal energy-yielding mechanism. Like all BioTech USA products, L-Carnitine 100.000 consists of safe and carefully selected ingredients, working in accordance with your body.


  DIRECTIONS: drink one serving (1 cap=10 ml) 30 minutes before training.

  NET CONTENT: 500ml

  STORAGE: Keep in a cool dry place.

  Warnings: Consult a physician prior to use if you have any medical condition. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. This product is not intended to replace a varied and balanced nutrition. Do not use if pregnant or nursing. Aspartame free. Keep out of reach of children. Store in a cool, dry place.

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  L-Carnitine 1000

  L-CARNITINE TABLETA ME 1000 MG L-KARNITINE L-TARTRATE. Paketimi 30 tableta (30 serv) NË 1 SERVIM: 1000 mg...
  -20% 12,00 € 15,00 €