Shporta (e zbrazët) 0
-20%

Citrulline Malate Powder

Kurseni 20% 18,40 € me TVSH
23,00 €

Blij më shumë dhe kurse

  Citruline Malate 300g

  Packaging

  • 300 g (100 servings)

  • Neutral taste
  • Pure active ingredient content
  • Powder form for multiple uses

  Flavor

  • unflavoured

  Në dispozicion

  redeem
  Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 1 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 1 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,20 € .


  Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
   

  Pagesë e sigurtë

   

  Dërgesa

   

  Kthimi

  Overview

  L-citrulline is a non-essential (conditionally essential) amino acid micro nutrient that the body cannot produce in sufficient quantities typically under greater strain, therefore replenishment might become necessary. When it comes to fruit, citrulline is found in large quantities in watermelon, for example. The synergistic combination of L-citrulline amino acid and malic acid is L-citrulline malate. Malic acid (malate) is an organic acid, which can be found in nature (for example in apple). L-citrulline amino acid is what L-arginine and L-ornithine amino acids are made of.

  It is a formula very popular among athletes.

  1 serving (3 g):

  • 2990 mg L-citrulline-malate

  We recommend Citrulline Malate powder if you:

  • do endurance sports, to be taken prior to or during workout
  • are a bodybuilder
  • do functional trainings
  • are sensitive to additives
  • prefer to make your own powder mixes

  Like all BioTech USA products, Citrulline Malate powder consists of safe and carefully selected ingredients.

  Directions

  Mix 3 g powder (half a measuring spoon = 1 heaping teaspoon) with 300 ml water or soft drink. Use a shaker! Do not exceed recommended daily allowance.

  Ingredients

  L-citrulline (46%), malic acid, anticakingagent (silicon dioxide).

  Produktet që mund t'ju pëlqejnë

  BLACK BLOOD NOX+

  RADICAL PRE-WORKOUT FORMULA WITH AN EXTREME NOX COMPLEX, 150 MG CAFFEINE, AS WELL AS CREATINE AND TYROSINE FOR...
  -20% 28,00 € 35,00 €

  Black Blood CAF+

  PRE-WORKOUT FURMULË RADIKALE ME 400MG KAFEINE, KOMPLEKS NOX, PA KREATINË, PËR NEVOJA EKSTREME. Paketimi...
  -20% 28,00 € 35,00 €

  Beta Alanine Caps

  1000 MG Β-ALANINË AMINO ACID PER KAPSULË. Paketimi 90 kapsula (22 servime) 1 servim (4 kapsula): o 4000 mg...
  -20% 13,60 € 17,00 €

  Supernova

  FORMULË PRE-WORKOUT PLUHUR I KONCENTRUAR ME 13 PËRBËRËS AKTIVË DHE PA KARBOHIDRATE. PAKETIMI * 9.4 g qese (1...
  -20% 22,00 € 27,50 €

  L-Arginine 90 caps

  CAPSULES WITH 825 MG L-ARGININE HCL PER SERVING Packaging 90 capsules (90 servings) 1 serving (1 capsules):...
  -20% 11,20 € 14,00 €