Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /htdocs/alb/includes/functions/database.php on line 19
MEGA AMINO 3200 300 tab, Kosport

Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 1 nga 15
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Sunday 26 April, 2015.

  MEGA AMINO 3200 300 tab

  Cmimi:  2'900leke

  MEGA AMINO 3200 është aminoacid 100% farmaceutikisht i pastër, i përfituar nga laktalbumina dhe kalcium kazeinati. Çdo tabletë me aminoacide ndihmon në mirëmbajtjen e bilancit pozitiv të azotit, rrit masën muskulore dhe zvogëlon yndyrën në trup. Në organizmin e njeriut amino acidet nuk janë vetëm elemente të muskulaturës (bicepsi, tricepsi etj), por, ato gjithashtu janë pjesë përbërëse e muskujve jo vullnetarë (p.sh. muskuli i zemrës). Studimet kanë treguar se sasia e vogël e aminoacideve të degëzuara zinxhirore e kombinuar me kërkesat e larta fizike të organizmit mund të shpie deri te kanibalizmi i indit muskulor për të iu përshtatur nevojës së organizmit për azot. Funksioni i BCAA-së ndër të tjera është të ndihmojë në transportimin e yndyrave në qeliza për energji; të stimuloj hipofizën, të prodhoj hormonin e rritjes, për ndërtimin e masës së pastër muskulore dhe po ashtu mobilizimin e acideve yndyrore nga indet dhjamore; furnizimin e trupit me azot. MEGA Amino 3200 absorbohet shumë lehtë, kështu që lehtë depërton në gjak dhe ndihmon në prodhimin e hormoneve dhe enzimave. Përdorimi i rekomanduar:Të merret doza e rekomanduar më poshtë duke iu referuar peshës trupore 3 herë në ditë: Deri në 50 kg 2 tableta, Nga 50 kg deri 100 kg 3 tableta, Mbi 100 kg 4 tableta.
  Review

Produktet tjera qe mund te ju pelqejne

Kosport