Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /htdocs/alb/includes/functions/database.php on line 19
SHREDEX, Kosport

Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 11 nga 12
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Friday 24 July, 2015.

  SHREDEX

  Cmimi:   1'140leke 3'800leke

  SHREDEX

  Kompleks me 16 përbërës i cili menaxhon peshën trupore dhe dhjamin trupor me karnitinë dhe kafeinë.

  SHREDEX është një stimulant, por edhe një kompleks menaxhues i peshës trupore dhe dhjamit pa Sinefrinë.

  Siguron 16 përbërës duke përfshirë L-Karnitinë, Acid Hidroksicitrik (HCA) nga ekstrakti i Garcinia cambogia, dhe Epigallokatekinë gallati (EGCG) nga ekstrakti i çajit jeshil dhe mund të kontribuojë në mbajtjen dhe kontrollin e peshës trupore, dhjamin e trupit dhe ndjesinë e urisë.

  SHREDEX përmban Krom i cili kontribuon në metabolizmin normal e makronutrientëve dhe në mbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak. *

  *Këto deklarata janë provuar shkencërisht nga Autoriteti Europian i Sigurisë Ushqimore dhe autorizuar nga Komisioni Europian.

  Drejtim përdorimi

  Këshillohet të niset përdorimi me 1-2 kapsula 1-2 herë në ditë për të vlerësuar tolerancën stimuluese.
  Më pas çohet në maksimumin e 3 kapsulave të marra njëherazi.

  Cikli i përdorimit : 12 javë duke marrë kapsulat dhe më pas të paktën 2 javë pushim.
  Shmangni ndonjë burim tjetër stimulimi ndërkohë që merrni kapsulat!

  Informacion i alergjenëve
  Prodhuar në një strukturë që përpunon qumësht, vezë, gluten, sojë, kikirikë, arra, peshk dhe përbërës krustacësh.

  Kujdes
  Përdoreni këtë produkt me ushqim si pjesë të një diete të shëndetshme dhe të balancuar jo si një zëvendësues të saj.
  Mos e përdorni nëse keni ndonjë shqetësim mjekësor fiziologjik apo mendor,nëse jeni duke marrë ilaçe të tjera apo nëse jeni nën 21 vjeç.
  Shmangni çdo burim tjetër të stimulantëve ndërkohë që e përdorni këtë produkt.
  Ky produkt përmban një modifikues i përthithjes i cili mund të prekë përthithjen e ilaçeve që merrni.
  Konsultohuni me mjekun para përdorimit!
  Përmban kafeinë (220 mg për servim)!
  Nuk rekomandohet tek fëmijët dhe gratë shtatzëna.
  MBAJENI LARG FËMIJËVE! MOS E TEJKALONI DOZËN E REKOMANDUAR DITORE!

  Masa : 108 kapsula - 36 servime
  Dozë servimi: 3 kapsula
  Servime për kontejner :36
  Review
Kosport