Shporta (e zbrazët) 0

Forcë

MultiSalt

KAPSULA KRIPERASH ME ELEKTROLITE PËR SPORTET E QËNDRUESHMËRISË SHIJA • pa aromë PAKETIMI 60...
10,00 €

Energy Shot

KOMBINIM I LËNGSHËM ME KARBOHIDRATE TË NDRYSHME, TAURINË, GUARANË DHE L-ARGININË NË NJË AMPULË TË VETME. Paketimi...
-15% 1,28 € 1,50 €

Recovery Gel

TRICARB MATRIX WITH FAST-ABSORBING PROTEIN, BCAAS, L-GLUTAMINE, L-LYSINE AND VITAMIN B5. Packaging 60 g (1 serv....
1,50 €
Out-of-Stock
Nuk ka në stok

Energy Gel

TRICARB MATRIX WITH MCT OIL ENHANCED WITH L-CARNITINE, TAURINE, VITAMINS AND MINERALS. Packaging 60 g (1...
1,50 €

Isotonic

REFRESHING ISOTONIC DRINK POWDER FOR ENERGY AND HYDRATION DURING TRAINING. REFILL YOURSELF! Packaging 40 g...
1,50 €

Multi Hypotonic

KONCENTRAT I LËNGSHËM HIPOTONIK PËR TU RIMBUSHUR ME ENERGJI DHE VITAMINA GJATË TRAJNIMIT. Paketimi 1000 ml...
20,00 €

BLACK BLOOD NOX+

RADICAL PRE-WORKOUT FORMULA WITH AN EXTREME NOX COMPLEX, 150 MG CAFFEINE, AS WELL AS CREATINE AND TYROSINE FOR...
-15% 29,75 € 35,00 €

Black Blood CAF+

PRE-WORKOUT FURMULË RADIKALE ME 400MG KAFEINE, KOMPLEKS NOX, PA KREATINË, PËR NEVOJA EKSTREME. Paketimi...
-15% 29,75 € 35,00 €

L-Arginine 90 caps

CAPSULES WITH 825 MG L-ARGININE HCL PER SERVING Packaging 90 capsules (90 servings) 1 serving (1 capsules):...
-15% 11,90 € 14,00 €

L-Arginine Powder

100% PURITY L-ARGININE AMINO ACID COMPLEX IN POWDER FORM TO BOOST NO PRODUCTION. Packaging 300 g (150...
-15% 25,50 € 30,00 €

AAKG 1000

TABLETA ME 1,000 MG AAKG. Paketimi 100 tableta (100 serv.) NË 1 SERVIM 1000 mg L-ARGININË ALFA...
-15% 14,45 € 17,00 €

Supernova

FORMULË PRE-WORKOUT PLUHUR I KONCENTRUAR ME 13 PËRBËRËS AKTIVË DHE PA KARBOHIDRATE. PAKETIMI * 9.4 g qese (1...
-15% 21,25 € 25,00 €