Shporta (e zbrazët) 0

Produktet e reja

Prime Whey 2kg

* Helps increase muscle size and strength...
59,90 € -20%

47,92 €

Prime Whey 908g

* Helps increase muscle size and strength...
35,00 € -15%

29,75 €

Diet Shake 720 g

Rich in dietary fibre whey protein drink...
28,70 € -15%

24,40 €

Të gjitha produktet e reja

Në Ofertë

Të gjitha produktet në ofertë

Më të shitur

Hyper Mass 1kg

Produkt me karbohidrate, proteinë dhe...
15,00 € -15%

12,75 €

Më të shiturit
-15%

AMINO 2002 330 tab

Kurseni 15% 38,25 € me TVSH
45,00 €

330 tab x 2g

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 3 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 3 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,60 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Amino 2002 has only naturally occurring amino acids from 100% whey protein. This supplement supplies all the whey protein fractions such as beta lactoglobulin, alpha lactalbumin, glycomacropeptide, immunoglobulins, proteose peptones, serum albumin, lactoferrin and lactoperoxidase. These amino acids are isolated by a complex low temperature processing system that utilizes a proprietary micro- and ultra-filtration process for the highest quality premium isolated whey protein available.

RECOMMENDED USE:

As a dietary supplement, take 9 tablets daily (3 tablets three times per day between meals).