Shporta (e zbrazët) 0

BCAA 300g

29,95 € me TVSH

Një servim: BCAA: 5g, Leucine : 2.5g, Raporti i BCAA-ve: 2 : 1 : 1

Në dispozicion

redeem
Duke blerë këtë produkt mund të grumbulloni deri në 2 pikë besnikërie . Shporta juaj do të përmbajë gjithsej 2 pikë që mund të shndërrohen në një kupon prej 0,40 € .


Vlera e mbetur nga blerja për të pëfituar transport falas 20,00 € Transporti falas ofrohet për blerjet mbi 20,00 €
 

Pagesë e sigurtë

 

Dërgesa

 

Kthimi

Pas stërvitjes, metabolizmi mbetet i ngritur dhe ndërtimi i proteinave muskulare stimulohet. Aminoacidet janë blloqet ndërtuese të këtyre proteinave.

Aminoacidet me Zinxhir të Degëzuar (BCAAs) i futen në grupin e 9 aminoacideve thelbësore , të cilat nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut - kështu marrja duhet të mbulohet përmes të ushqyerit.

BCAA-të :L-Leucina, L-Isoleucina dhe L-Valina përbëjnë rreth 20-35% të proteinave të muskujve të njeriut.

Pluhuri Dymatize BCAAs pa shije mund të shtohet në ujë ose pijes tuaj të preferuar në mëngjes, përpara ose pas trajnimit - duke i dhënë organizmit tonë tre aminoacidet thelbësore me zinxhir të degëzuar në një raport 2: 1: 1.

-1 servim siguron 5 g BCAA, L-Leucine, L-Isoleucine dhe L-Valine

- Ka tre aminoacide me zinxhir të degëzuar në raportin 2: 1: 1

-Pa gluten dhe laktozë

-Testuar nga "Informed-Choice" për substanca të ndaluara, kjo për sigurinë e atletëve dhe rritjen e cilësisë së produktit.

PËRBËRËSIT
L-leucine (50%), L-Isoleucine (25%), L-valine (25%), emulsifikues (lecithina)

PËRDORIMI I SUGJERUAR

- Merrni 1 servim në ditë p.sh. në mëngjes, para ose pas stërvitjes .

Instruksionet për përzierje : perzieni një scoop(e përfshirë në paketim) (=5.1 g) me ujë ose lëngun tuaj të preferuar