Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /htdocs/alb/includes/functions/database.php on line 19

Warning: strpos(): Empty needle in /htdocs/alb/includes/modules/ultimate_seo_urls5/main/bootstrap.php on line 121
TRIBULUS MAXIMUS, Kosport

Top

 1. Shperndane Produktin

  Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter Share on Google Buzz Share on Digg
 2. Mbrapa
  Tjetri
  Produkti 1 nga 3
  Ky produkt eshte shtuar ne katalogun tone me Friday 24 April, 2015.

  TRIBULUS MAXIMUS

  Cmimi:  2'800leke

  Tribulus ka qenë i njohur qysh në civilizimin e hershëm. Studimet e tanishme kanë vërtetuar se ai arrin të ngrisë për 30% nivelin e testosteronit në gjak. Rritja e koncentrimit të testosteronit në organizëm rezulton me rritjen e forcës si dhe me një ndërtim intensiv të indit muskulor. Krahas kësaj Tribulus me sukses shëron impotencën në 80 % të rasteve sepse ndikon në rritjen e spermatogjeneve. Gjithashtu Tribulus u këshillohet për përdorim personave qe kanë vënë re nivel të ulët të hormoneve natyrore duke përdorur preparate të ndaluara- sepse kthen nivelin e hormoneve brenda normës. Me fjalë tjera Tribulus Terrestris "rritë mashkullitetin"! Mënyra e përdorimit: Merrni 1-2 kapsula në ditë.
  Review
Kosport